Moeders opgelet!! 🤪

 

Heb je ook zo genoten van de vakantie maar ook oh zo blij dat de kids weer naar school gaan en dat we weer in het normale ritme komen. Laten we mekaar geen watje noemen het normale ritme in huis is toch wel weer heerlijk! Ennuh zit oe brûûkske 👖 en BH 👙 ôk un bietje strak? 😉

 

Dan is het nu het perfecte moment om zowel je geestelijke gezondheid als je voeding een boost te geven. Hier zijn wat tips om je op weg te helpen!

 

Gezonde Voeding:

 

🥭Start de dag met een voedzaam ontbijt: Een goed begin van de dag is cruciaal. Kies voor een ontbijt rijk aan vezels en eiwitten, met noten en fruit, of een smoothie met groenten en fruit.

 

🍅Meal Prep:

Met de kinderen op school heb je tijd om gezonde maaltijden voor te bereiden. Plan vooruit en maak bijvoorbeeld een grote pan soep, gegrilde groente of een gezonde quiche, zodat je altijd iets voedzaams klaar hebt staan.

 

🥦Verwerk meer groenten: 

Zorg ervoor dat je bij elke maaltijd voldoende groenten eet. Probeer nieuwe recepten uit die groenten op creatieve manieren verwerken, zoals courgetti of bloemkoolrijst.

 

💧Hydratatie: 

Vergeet niet voldoende water te drinken gedurende de dag. Dit helpt je niet alleen fysiek, maar ook mentaal scherp te blijven.

 

Door bewust met je gezondheid bezig te zijn, leg je een stevige basis voor een energieke en evenwichtige levensstijl. Deze investering in jezelf komt uiteindelijk ook je gezin ten goede, omdat je meer in balans bent en de wereld weer aan kunt.

 

💎Gezonde aanvulling supplementen:

Helaas krijgen we via onze voeding niet meer voldoende voedingsstoffen binnen en zullen we deze moeten aanvullen met hoogwaardige supplementen.

Tip! Koop nooit zomaar wat bij de drogist ga altijd in overleg!! 

 

Wil jij weer aan jezelf gaan werken en jezelf op nr 1!  

Doe voor jezelf eens een Darmtest en kijk hoe je darmen ervoor staan. 

 

Mss is het nu de tijd ook om de boel na alle borrels en lekker eten de boel is op te schonen!

Hoe lekker is het als je jezelf over een paar weken in de spiegel trots kunt aankijken 🥰

Vragen? Je weet me nu te vinden! 

Wees lief voor jezelf!

 

Liefs Lien 🤍

Doe hier de darmtest!