Kijk jij wel eens terug?

Ik deed dat nooit, ja 1x per jaar keek ik terug op het jaar. 31 december ging ik altijd nog even terug in mijn foto's en werd dan altijd zo'n emotionele doos. Thuis werd ik hier dan weer aangekeken, oh daar gaat ze weer 🤪 Pfffff weer een jaar voorbij wat vliegt de tijd.

Sinds ik mijn gezondheidstraject ben ingestapt doe ik dat vaker. Ik kijk terug op de stappen die ik gezet heb, waren die goed, moet ik ze bijstellen? 

Mijn doelen zijn sindskort zo helder! Ik weet wat ik wil! 

Zo heb ik 1 januari tegen mezelf gezegd: al die fucking negativiteit van de laatste tijd laat ik varen. Neem het heft in eigen hand, dit wordt mijn jaar. 4x 11 wat wil je nog meer 😜 Ik ga nog 1x proberen "slank" worden. Vroeger riep ik: ik wordt pas slank ik munne kist. Maar daar ben ik toch van terug gekomen. Ik wil ook niet perse slank zijn, ik wil weer mentaal, geestelijk, lichamelijk en financieel gezond zijn.

Ik durf te zeggen ben aardig op weg! 

Doel 1 is vandaag bereikt! - 10,2 kilo op de weegschaal. Godnondeknetter dit had ik nooit durven dromen dat ik op mijn 44e nog slank wordt 😅😅😅

Het begint nu allemaal wel een bietje te flubberen maar daar zijn we vandaag ook mee begonnen. Mijn god, wie had toch ooit gedacht dat ik thuis buikspieren zou gaan doen.

Kende de oefening planken, nou ik had beter mijn hoofd niet kunnen buigen want..... nou ja ge kunt er zelf vast een voorstelling van maken 🤣 

Maar gvd wat ben ik trots op mezelf! Nooit gedacht dat ik dat nog zou zeggen, het gaat echt lekker. Voel me goed, ook mentaal sta ik stukken sterker en kan ik heldere keuzes maken. Er vallen dingen op zijn plek. Weet nu wat ik wil en daar ga ik voor! 

En waarom deel ik dit? Omdat ik dit iedereen gun! Dit moet iedereen weten! 

Weet nu dat geluk en gezondheid ook een keuze is maar die begint echt bij jezelf! 

Wees lief voor jezelf! 

Liefs Lien 🤍