Hey Lien, hoe vaak weeg jij je?

Uhhhh wil je een eerlijk antwoord?!

Iedere dag? Vroeger werd ik er gefrustreerd van dus toen der tijd maar 1 a 2  x per week en dan was het vaak negatief maar tegenwoordig iedere ochtend.

Ik zal je vertellen waarom!

Vroeger beet ik de hele week op een houtje dan ging ik in het weekend los, en dan was het vaak op maandag krent. Kak heb ik daar nou echt de hele week alles voor laten staan?

Sinds kort heb ik mezelf aangeleerd en of het goed is laat ik in het midden, dat ik me tegenwoordig dagelijks weeg. Dit doe ik zodat ik me dagelijks kan bijsturen. Soms heb ik door de weeks wel eens zin in een ijsje of een wijntje. Dan pak ik dat gewoon en dan kan ik vaak op de Weegschaal  wel zien wat het met me gedaan heeft.

Dat geeft mij rust, dan kan ik in de loop van de dagen weer wat rustiger aandoen, beetje bijsturen en zorgen dat ik op het goede pad blijf. Dat registreer ik dan via de Weegschaal netjes in mijn app en zo kan ik alles bij houden.

De app slaat je gegevens op in een handig overzicht dat je per dag, maand of jaar op je smartphone kan bekijken.

Hierbij zie je naast je gewicht, onder andere ook je vetpercentage, je percentage spieren en botten, je BMI en je lichaamsleeftijd. Alle gegevens worden duidelijk in mooie grafieken weergegeven, zodat jij in één overzicht hebt hoe je er op dat moment voorstaat.

Ik krijg dan ook regelmatig de vraag welke Weegschaal ik heb.

Ik heb een aantal weken geleden een nieuwe gekocht. Echt een tof dingen voor nog geen 20,-euro De Silvergear Weegschaal Personenweegschaal - Slimme Weegschaal met Lichaamsanalyse 14x

Deze Weegschaal  kun je via de app koppelen aan verschillende personen. Zo kan ieder gezinslid zijn eigen account aanmaken en zijn vooruitgang, of achteruitgang 😉 volgen.

Nieuwsgierig naar je gewicht én gezondheid? Wil je afvallen, spiermassa aankomen of een ander sportief doel behalen?

Deze slimme goed betaalbare Weegschaal helpt je hierbij!

 

Doe er je voordeel mee 😉

Liefs Lien